Výroba pamlsků

Co budeme potřebovat za suroviny?
-ovesné vločky, maso, bylinky, vajíčko
-v mém případě: ovesné vločky, hovězí játra, bylinky, vajíčko
Připravte si podložku na pečení nebo plech.
Maso: můžete použit masovou konzervu, kuřecí maso, ryby, játra ...
Bylinky: libeček, medvědí česnek, tymián, máta, ...

POSTUP
- všechny ingredience smíchejte a rozmixujte v mixéru
- Nalijte na plech a rozetřete, aby vznikla tenká vrstva / nebo dejte a rozetřete na podložku
- Dejte do trouby a kontrolujte, jestli už jsou pamlsky pěkně křupavé (nechávám na míní stupňů, aby se pamlsky vysušily)
- Z plechu můžeme pamlsky nakrájet na jakoukoli velikost či tvar / z podložky stačí jen pamlsky vyklopit
- Pamlsky můžete dát do mrazáku a vyndáte chvíli před tréninkem, aby se pamlsky nezkazily