Výroba pamlsků

Co budeme potřebovat za suroviny?

-ovesné vločky, maso, bylinky, vajíčko

-v mém případě: ovesné vločky, hovězí játra, bylinky, vajíčko

Připravte si podložku na pečení nebo plech.

Maso: můžete použit masovou konzervu, kuřecí maso, ryby, játra ...

Bylinky: libeček, medvědí česnek, tymián, máta, ... 

POSTUP

  1. všechny ingredience smíchejte a rozmixujte v mixéru
  2. Nalijte na plech a rozetřete, aby vznikla tenká vrstva / nebo dejte a rozetřete na podložku
  3. Dejte do trouby a kontrolujte, jestli už jsou pamlsky pěkně křupavé (nechávám na míní stupňů, aby se pamlsky vysušily)
  4. Z plechu můžeme pamlsky nakrájet na jakoukoli velikost či tvar / z podložky stačí jen pamlsky vyklopit
  5. Pamlsky můžete dát do mrazáku a vyndáte chvíli před tréninkem, aby se pamlsky nezkazily